Sentrale leiligheter ved Mesnaelva i Lillehammer – Mesnakvartalet
Leiligheter i Lillehammer

Mesnakvartalet - Innflyttingsklare leiligheter på Lillehammer

Midt i hjertet av Lillehammer by, like ved den koselige gågata og Mesnaelva, finner du Mesnakvartalet med nye, flotte leiligheter og attraktive næringslokaler. Dette er byens beste beliggenhet ut fra Lillehammers kvaliteter.

Velkommen til visning!

Det er fortsatt mulig å kapre seg en av de flotte 3- og 4-romsleilighetene i Mesnakvartalet. Leilighetene har fin utsikt og unik beliggenhet ved Mesnaelva. Her kan du nyte av naturens roende effekt, samtidig som du er et steinkast unna Lillehammers rike kultur- og byliv.

Se og opplev våre flotte og innflyttingsklare leiligheter på visning. Visningene forhåndsbookes med våre meglere i DNB Eiendom. Ta kontakt direkte, eller fyll ut interesseskjemaet. Velkommen til Mesnakvartalet!

Meld interesse

Ta kontakt for visning:

Kathrine Rosenvinge, DNB Eiendom
Kirkegt. 72, Postboks 335 | 2602 Lillehammer, Norge
Mob:  +47 908 99 266 | Tlf: +47 48 26 70 00 
E-post: Kathrine.Rosenvinge@dnbeiendom.no

 

 

Elin M. Tofthagen, DNB Eiendom
Kirkegt. 72, Postboks 335 | 2601 Lillehammer, Norge
Mob: +47 414 97 888 | Tlf: +47 48 26 70 00 
E-post: Elin.Tofthagen@dnbeiendom.no

Moderne leiligheter

Alle våre leiligheter er moderne og har gode kvaliteter med integrerte hvitevarer, fjernvarme, balkong, parkering i parkeringskjeller, bodplass og heis.

Prisklasse fra 4.800.000,- til 7.550.000,-

Aktiv livsstil

Mesnakvartalet er tilrettelagt for deg som ønsker en aktiv livsstil, med felles smørebod og innendørs sykkelparkering. I bygget finnes dessuten treningssenteret Espern, med nye fine lokaler og toppmoderne treningsutstyr.

Se prospekt Prisliste Kjøpetilbud

MESNAKVARTALET ER ET PROSJEKT I REGI AV SMEDVIG EIENDOM. Det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Lund&Slaatto er prosjektets arkitekt, Veidekke Entreprenører er totalentreprenør og DNB Eiendom er engasjert som boligmegler. Kompetanse, erfaring og felles ambisjon om å levere et flott prosjekt, er lagt til grunn for valg av kvaliteter og løsninger ved utvikling av leilighetene og kvartalet.

MESNAKVARTALET er FERDIGStilt. Boligbebyggelsen er fordelt på tre byggninger som vist nedenfor – bygg A, B og C.  Vi har to ferdige innredede leiligheter klare for visning og inspirasjon.