Næringslokaler – Mesnakvartalet

Spennende nærings
lokaler

MESNAKVARTALET INNEHOLDER FLERE VERNEDE BYGG som sammen danner en trivelig passasje med servering, handel, verksteder og kontorer. De store byggene, Verkstedbygningen og Støperiet har vernede fasader som er rehabilitert både utvendig og innvendig. Verkstedbygningen har store, fleksible arealer i plan 1 og 2 med svært gode lysforhold fra alle sider.  Deler av trehusbebyggelsen som strekker seg mot Lilletorget på nordsiden i kvartalet, kan rives og erstattes med et nytt næringsbygg i et senere byggetrinn. I kvartalets garasjeanlegg er det egen næringsparkering.

Sentral beliggenhet

MESNAKVARTALET HAR SENTRAL BELIGGENHET med kort avstand til tog- og bussforbindelser. På nabotomta ligger Bryggerikvartalet hvor et mangfold av næringsaktører er lokalisert. Her er det få minutters gange til en rekke offentlige og private service- og tjenestetilbud.

Solid og langsiktig utleier

FORRETNINGSFILOSOFIEN TIL SMEDVIG EIENDOM er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger for sine leietakere. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør selskapet i stand til å tenke langsiktig for å innfri kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger. Smedvig Eiendom har en faglig sterk og serviceinnstilt organisasjon som yter daglig service for at leietakere skal ha gode arbeidsdager i trivelige omgivelser. Er du på søk etter nye lokaler, ta kontakt!