Handelsområdet – Mesnakvartalet

Velkommen til Mesnakvartalets handelsområde!

I det trivelige området rundt den bevaringsverdige trehus-bebyggelsen finnes treningssenter, frisørsalonger, butikker og verksteder, drevet av engasjerte og kunnskapsrike innehavere. Som i gamle dager står fagkunnskap, personlig service og godt håndverk sterkt hos disse bedriftene. Butikkene selger blomster, klær, sko, syutstyr, friluftsutstyr, kioskvarer, kaffe, hjemmebakst mm.

VÅRE FAGHANDLERE SKAPER EN EKSTRA KOSELIG STEMNING på vei oppover Mesnaelva og inn i vårt nyåpnede nærings- og boligkvartal. Legg handeleturen din til Mesnakvartalet og besøk våre faghandlere!

Les mer om våre faghandlere nedenfor eller her for aktuelle tilbud og mer informasjon.

LILLEHAMMER HAR VÆRT ET VIKTIG HANDELSSENTRUM helt siden 1300-tallet. I dag finnes over 125 butikker plassert i og rundt den koselige Storgata. Sjarmerende trehusbebyggelse og korte avstander gjør byens sentrum til et attraktivt og praktisk sted å handle. Gjennom hele året fylles sentrum med aktiviteter og markeder som gir ekstra liv til byen. Her tilbys et rikt utvalg av varer fra fjern og nær.

Hygge Lillehammer

HYGGE LILLEHAMMER HAR NYLIG ÅPNET SIN BUTIKK I MESNAKVARTALET! Hygge er en butikk under etablering som vil tilby naturlige kvalitetsprodukter innenfor interiør og blomster.

Vi gleder oss til å se deg i butikken – Velkommen inn!

Følg oss gjerne på FB her, eller ta kontakt på tlf. 92 44 52 09

Din hudhelse

DIN HUDHELSE EIES OG DRIVES AV MERETE. Hun har jobbet som hudpleier siden 2003, og jobber for at alle skal ha en så god hudhelse som mulig. Hos Din hudhelse er fokuset på sunn og frisk hud. Alle kunder vil få tilpasset behandling og produkter etter sin hudtype og hudtilstand. Vi bruker kun produkter av høy kvalitet som, Excuviance, Perron Rigot, CND, Fred Hamelton, Mesoestetic, Thalgo, Dermaroller og Tind Of Norway.

Klikk deg inn på hjemmesiden og ta kontakt med oss  der,
eller på tlf. 41 37 57 23 /e-post: dinhudhelse@gmail.com

 

Lillehammer Bakeri

LILLEHAMMER BAKERI HAR FLYTTET INN I KVARTALET.

Lillehammer Bakeri er et håndverksbakeri med fokus på kvalitet, kundeservice, atmosfære og bærekraft. Vi produserer og selger bakervarer, samt frokost- & lunchmat. I tillegg har vi en shop-in-shop med lokalmat. Velkommen til oss!

Følg oss gjerne på FB her. 

Cathinkas Stue

CATHINKAS STUE ER NOE FOR DEG som ønsker det lille ekstra. Vi er en nisjebutikk som har spesialisert oss på dameklær i alle aldre. Personlig og god service står hjertet vårt nært.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Tlf: 61 25 87 10

Espern Express Lillehammer

VELKOMMEN TIL ESPERN EXPRESS LILLEHAMMER!  Vi har åpnet vårt nye treningssenter i kvartalet. Vi gleder oss over å kunne gi dere et treningstilbud sentralt i Lillehammer i  moderne, nye, freshe og delikate lokaliteter. Senteret er nøkkelkortbasert og har bred åpningstid, 365 dager i året. Er du interessert i å se/prøve vårt flotte senter og det vi kan tilby, ta en titt på hjemmesiden vår her.

Velkommen til trivelig og trygg trening – vi gleder oss veldig til å se dere!

 

 

Hilroy Skorep

I VÅR LILLE SJARMERENDE BUTIKK KAN DU LUKTE OG FØLE TRADISJON, håndverk og kvalitet. Vi påtar oss alle typer skoreparasjoner m.m. og  selger kvalitetssko for dame og herre, vesker, belter og andre morsomme gaveartikler. Vi legger sjela vår i eget håndverk, og hjelper deg å finne en sko som passer perfekt til din fot og personlighet. Vi har drevet skomakerverkstedet siden 1983 og har en atmosfære hvor latteren sitter løst!

Velkommen innom – Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Tlf. 61 26 09 11     Mail. post@hilroy.no

Planet Hollywood Frisører

VI ER EN LOKAL FRISØRSALONG som holder til i hyggelige lokaler i Mesnakvartalet. Vi er tre dyktige frisører med lang erfaring innen frisørfaget.

Velkommen innom oss!

Tlf. 61 26 27 40

Vandreskoen

VÅR MISJON ER Å TILBY FRILUFTSPRODUKTER AV SÅ HØY KVALITET SOM MULIG. Vi har spesialisert oss innen tursko, fjellstøvler, turutstyr, friluftsklær og skøyter. Produktene vi selger har vi stor tro på og mye kunnskap om. Vi tilbyr individuelle råd om friluftsutstyr, ekspertise på fottøy og testing av sko på turlignende terreng. Merkevarene vi tilbyr innen friluftlivsprodukter er vanskelig å få tak i andre steder i Norge.

Velkommen innom vår særegne butikk med god service og hyggelig atmosfære!

Tlf. 61 26 20 02     Mail. info@vandreskoen.no

Sans Frisører

SANS FRISØRER FLYTTER TIL MESNAKVARTALET!

Vi har flyttet fra Lars Skrefsrudsgate og åpnet vår nye frisørsalong den 19. november. Hos Sans finner du mange dyktige frisører med lang erfaring.

Velkommen til Sans i nye lokaler!

Tlf. 61 25 37 44     Mail. post@sans-lillehammer.no

Strada

STRADA ER EN FRITTSTÅENDE FAMILIEDREVET KLESBUTIKK OG NETTBUTIKK. Vi har også en hyggelig kaffebar med hjemmebakst. Hos oss finner du merkevarer fra både store og små motehus, byens beste kaffe og en spennende interiørmix. Vi fører merker som: Acne Studios, Holzweiler, Ralph Lauren, Isabel Marant Ètoile, Holzweiler, Vince, Ralph Lauren m.m. Våre styrker er 4 hoder (mor, far og 2 døtre), aldersgrupper og tenkemåter. Vi legger stor vekt på kundeservice og personlig, ærlig oppfølging.

Hos oss skal alle føle seg velkomne – det er tross alt vårt andre hjem.

Tlf. 61 26 01 00     Mail. marie@strada.lillehammer.no

Sybutikken Lillehammer

VÅRT FREMSTE MÅL, ER Å VÆRE EN INSPIRASJONSKILDE for alle som er interessert i søm. Vi er forhandlere av symaskiner fra Janome Babylock, har et stort utvalg av stoffer, mønstre, bånd, knapper, perler og annet sytilbehør. Vi tilbyr også kurs innen søm.

Ta en titt innom oss og la deg inspirere til små og store prosjekter!

Tlf. 94 18 24 87     Mail. agnes@sybutikkenlillehammer.no

7-Eleven

VÅR KIOSK LIGGER SENTRALT PÅ LILLETORGET, inngangsporten til Mesnakvartalet. Hos oss får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, iskald drikke og mange andre fristelser.

Velkommen til 7-eleven!

Tlf. 61 26 06 50