Boligprosjektet – Mesnakvartalet

Boliger med flott utsyn

TO AV BOLIGBYGGENE, bygg A og B, ligger på en liten høyde med flott utsyn over byen, mot Mjøsa og et trivelig torg med traséer som har forbindelse til Mesnaelva. Bygg A og B inneholder til sammen 78 leiligheter fordelt på 7 plan. Her tilbys et bredt utvalg med 1-, 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Under terrenget ligger parkeringsplasser for boliger.

Bo langs Mesnaelva

BOLIGENE OVER DET TIDLIGERE STØPERIET, bygg C, får en spektakulær beliggenhet ut mot Mesnaelva. Leilighetene har oppholdsrom og balkong eller takterrasse som vender mot elven i retning syd / syd-vest. Bygget har 29 unike 3- og 4-roms leiligheter. I byggets nederste plan er det parkering for bolig og næring. Materialvalg og detaljering understreker et horisontalt skille mellom nytt og gammelt innenfor en harmonisk helhet.

Aktiv hverdag

MESNAKVARTALET ER GODT TILRETTELAGT for beboere med en aktiv hverdag. Rett utenfor døren ligger flotte turmuligheter og treningsfasiliteter. Her er det tilrettelagt med ventilerte smøreboder for beboere som liker seg på ski. Det bygges et innendørs sykkelparkeringsanlegg hvor sykler kan stå trygt og hvor det er mulighet for lading av el-sykler.

Fra Mesnakvartalet kan du enkelt bevege deg til skoler, trening, butikker, kulturaktiviteter og skysstasjonen.