6 overraskende grunner – Mesnakvartalet
Mesnakvartalet er et byggeprosjekt i regi av Smedvig Eiendom Lillehammer. 107 leiligheter fordelt på tre bygg skal reises inntil Mesnaelva, rett ovenfor Lilletorget. Salgsklare fra 2018.

6 overraskende grunner
til at livet i sentrum er bedre

Mesnakvartalet troner over sentrum med raus utsikt og gode solforhold. Leilighetsprosjektet har den beste beliggenheten i forhold til Lillehammers kvaliteter. Vi våger påstanden; å ha gangavstand til livet gir uante ringvirkninger.

1. Færre samlivsbrudd

– Du bråvåkner en morgen og det slår deg; du har glemt merkedagen til kjæresten. Det tar 6 minutter og 32 sekunder fra du lister deg ut døra til du er tilbake i leiligheten med en designerbukett fra Tornerose blomsterverksted og nystekte croissanter fra 7-Eleven.

2. Mindre sykdom

– På veien hjem etter en livlig kveld på byen deles risikogruppene for halsbetennelse og blærekatarr i to. 1. Høyrisiko: De som står venter i en time på taxi iført pumps og kort skjørt i 15 minus. 2. Lav-risiko: De som bruker nøyaktig 1 minutt og 48 sekunder fra Lilletorget til man står på et lunt leilighetsgulv.

3. Bedre fysisk form

– Dørstokkmila er redusert til knappe hundre meter i Mesnakvartalet. Det er 58 sekunder fra inngangsdøra til du står midt i skauen ved Mesnaelva. Det tar 1 minutt og 24 sekunder å jogge til nærmeste treningsstudio og nøyaktig 7 minutter til du kan spenne på deg skiene i verdens beste løypenett.

4. Bedre ferieopplevelser

– For mange er tog er utgangspunkt for feriereisen. Man skal ikke bo langt fra sentrum før man må ta bilen til stasjonen hvor alle parkeringsplasser ofte er opptatt. Etter å ha sirklet rundt etter parkering, blir desperasjonen såpass at eneste alternativ er å ringe en bekjent som har parkering i Mesnakvartalet. Derfra til stasjonen er det tross alt bare 5 minutter og 34 sekunder å gå.

5. Redusert risiko for ekstremt stress

– 17. mai er alene en grunn til å bo i Mesnakvartalet. Å forsøke å holde en nystrøket bunad fri for flekker og skrukker er tilnærmet umulig når du skal ut og inn av bil, ikke finne parkeringsplass og spurte på deg gnagsår i bunadsko i håp om å rekke barnetoget. Mesnakvartalet senker produksjonen av stresshormoner til et minimum; det tar 1 minutt og 20 sek fra du går hjemmefra til du roper hurra til barna i toget.

6. Økt popularitet

– Ingen liker sure folk. Det er hovedsakelig to grunner til at folk ikke klarer å by på smørsiden av seg selv: manglende morgenkaffe og lavt blodsukker. Om du løper tar det 59 sekunder hjemmefra til du tar den første slurken av nytraktet koffein i svart flytende form på Nikkers. Og når det kommer til krisehåndtering av blodsukkerfall er det 2 minutter og 23 sekunder til du står med en ferdigpizza fra Rema 1000 i hånda.